Array ( [file] => /var/www/singles-online-dating-sites.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.51.151 [date] => 17-10-2021 [time] => 10:36:04 ) Array ( [file] => /var/www/singles-online-dating-sites.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.51.151 [date] => 17-10-2021 [time] => 10:36:04 ) Array ( [file] => /var/www/singles-online-dating-sites.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.51.151 [date] => 17-10-2021 [time] => 10:36:04 ) Array ( [file] => /var/www/singles-online-dating-sites.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.51.151 [date] => 17-10-2021 [time] => 10:36:04 ) Array ( [file] => /var/www/singles-online-dating-sites.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.51.151 [date] => 17-10-2021 [time] => 10:36:04 ) Array ( [file] => /var/www/singles-online-dating-sites.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.51.151 [date] => 17-10-2021 [time] => 10:36:04 ) Array ( [file] => /var/www/singles-online-dating-sites.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.51.151 [date] => 17-10-2021 [time] => 10:36:04 ) E-Flirts: Our opinion of the Elite Dating Site

E-flirts: Casual flirting, dating and talking in your location

Last Update on 22 juni 2021

E-flirts is the relatively young casual dating and chat website with an extremely quickly growing subscription base for individuals searching for fast discreet encounters within the area or beyond.

You can include a profile for totally free and publish some great (ideally indistinguishable) images to discover out if you are in the taste of other users. Both ladies and guys get complimentary coins upon registration to be able to react instantly when you get an intriguing response. By doing this you can make complimentary coins every day and reach great users, however if you are a bit less patient - for the quick outcomes - purchasing additional coins is convenient.

E-flirts in het kort

The best forQuick flirts and exciting casual encounters in the neighbourhood
Best featuresThe popular Flirt Roulette feature is a quick contact maker
logo E-flirts E-flirts
E-flirts: Casual flirting, dating and talking in your location logo E-flirts

Frequently asked questions about E-flirts

We will be happy to help you

  • E-flirts is a dating portal for your entertainment, which allows you to get in touch with men and women in your area or other places, who can be interesting for you. Whether you are looking for friendship, a cyber affair, a friendly chat, a special someone or someone who shares your interests - or if you are a business traveller or on holiday and want to get in touch with the locals - then e-flirts is the right place for you. We hope you enjoy it!

Is your question not here? Please feel free to contact us
Average review score
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
7 / 10
Top pick's
author of the review
Celine (27 year) 25 februari 2021
I recommend E-flirts aan Mijn ervaring met E-flirts

Dit is voor mij de eerste keer dat ik ingeschreven sta op een dating site. Ik heb wel een gehoord van Tinder en Badoo, maar vind dat veel te voor de hand liggend. Door de corona crisis kunnen we niet meer uitgaan en als je single bent is dat wel even balen. Na mijn aanmelding kwam ik weer in contact met andere mannen. Ik was in eerst instantie niet van plan om echt af te spreken. Je hoort zo vaak enge en slechte verhalen. Dus op het begin flirten ik een beetje en leerde ik nieuwe mensen kennen. Niet alleen ik had problemen als single om in contact te komen met andere in deze moeilijke tijd, het zijn enorm veel mensen die hetzelfde probleem ervaren. Na ongeveer anderhalf maand ingeschreven te staan en contact te hebben met andere mannen leerde ik een charmante man kennen. Ik merkte al heel snel dat het wel goed zat en sprak na een week continu contact met hem af. Was wel even eng want alles was dicht, dus heb met hem in het park afgesproken om een wandeling te maken. Vanaf die dag spreken we iedere week af en bellen iedere dag met elkaar. Ik was totaal niet opzoek naar een partner, maar tot mijn verbazing ben ik daar wel anders over gaan denken. Ik denk dat door de corona tijd en de positieve vibe die tussen ons hangt, we echt een maatje in elkaar hebben gevonden en uiteindelijk misschien wel meer.

author of the review
Mii (66 year)
I recommend E-flirts aan Oud maar toch gewild

Hallo, ik heb mij op E-flirts ingeschreven.. Verwachte er weinig van als vrouw van 66, maar goed toch heel berichten en verzoeken. Dat had ik niet verwacht, maar voelde me wel gevleid moet ik eerlijk toegeven. Het contact online bevalt me zo prima en of ik verder ga, dat weet ik nog niet. Ik doe het even rustig aan en pijl het een beetje af daar.

author of the review
Joke (62 year)
I recommend E-flirts aan Snel contact met leuke mannen

Voor een vrouw als mij is E-flirts een uitkomst. ben namelijk niet zo handig met computers en sites met van die ellenlange vragenlijsten is voor mij niet te doen. het gaat mij niet om het daten maar meer om het contact online. heb wel een keer een echte ontmoeting gehad met een man maar dat was niet veel soeps. ik ontvang bijna dagelijks een berichtje van een onbekende kerel en soms ook een leuke. de meeste mannen die ik wat stuur reageren of ach op sommige nieuwelingen na want die begrijpen het misschien nog niet hoe het werkt of kijken eerst de kat uit de boom. ik ben altijd direct eerlijk over wat ik wel of niet wil. maar wat uitdagende foto's ruilen doe ik vaak wel want bij de meeste ben ik dan toch niet met mijn gezicht zichtbaar.

author of the review
F.. (33 year)
I recommend E-flirts aan Aparte naam, wel veel contact.

Ik ben een man van 33 jaar oud uit de regio haarlem en wens verder liever anoniem te blijven. heb me hier onlangs ingeschreven en al aardig wat credits verbruikt. ik vind het leuk om hier op te chatten met de dames die er overigens erg goed uit zien en extra fotos sturen als ik erom vraag. in het echte leven heb ik niet zoveel aanspraak van vrouwen dus zon site als dit is voor mij een uitkomst. ik ben een man en heb ook behoefte dus wil soms ook seksueel zijn. het liefst met een vrouw erbij natuurlijk, daarom chat ik met deze vrouwen omdat zij mij wel begrijpen. de naam hield me in het begin een beetje tegen en wilde eigenlijk weer verder zoeken. maar een meisje daarop contacteerde mij en het klikte gelijk. dus voor mij is het wel een goede site.

logo E-flirts
Our Score 9.6
Average rating
311 ratings
100% anonymous and discrete 100% anonymous and discrete
registrations today 139 registrations today
eerlijke ervaringen 4 honest experiences

E-flirts specifications

  • Ideal ageIdeal age18+
  • SubscriptionsSubscriptions80.000
  • Male / female ratioMale / female ratio60 / 40
  • Credit systemCredit systemYes
  • Free registrationFree registrationYes

Top sites op 22 juni 2021

E-flirts
Visit site
logo E-flirts
EliteDating
Visit site
logo EliteDating
GaysGoDating
Visit site
logo GaysGoDating
MatureDating
Visit site
logo MatureDating
OneClickDates
Visit site
logo OneClickDates
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

This site is a useful contrast website that intends to its users to discover useful details regarding the items and offers that is suitable for their needs. We have the ability to keep a free, top quality service by obtaining marketing fees from the brand names and provider we evaluate on this site. These marketing costs, integrated with our requirements and method, such as conversion rates, our group of customer find and subjective experience and item appeal, effect the positioning and position of the brand names within the contrast table. In the event that ranking or scoring is appointed by us, these are based on the position in the contrast table. See our How we rate page and our Terms of use for more information. The evaluations, rankings and scores are provided "as-is" with no service guarantees or warranties with respect to the information on our site, which shall not be considered a recommendation. We make the very best efforts to keep the info up to date, however, the terms of an agreement may change at any time. We do not compare or consist of any provider, brand names and applications readily available in the market.